Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

893834656-images6.jpg

Zdrowa dieta dobra dla każdego

Trzeba
jeść, aby zrzucać
zbędne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Najlepiej dawać
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są też tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, lecz wówczas, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz można jeść w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować prawie 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dają sytość oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnazjeść
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają bardzo
dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
obiedzie, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są ogromnie korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
dziennie powinna zjeść
każda dama, aby
błyskawicznie
trawić i poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jedzenie
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
przygotować racjonalne odchudzanie.

 tabletki odchudzające na receptę zelixa

tabletki odchudzające bez efektu jojo